יום שלישי, 14 בפברואר 2017

לאכול, לאהוב לצחוק

החודש האחרון היה בעיקר סביב אוכל. בעוד הילדים שלי היו מסתפקים מידי יום בשניצל + אורז/פסטה, החלטתי שזו הזדמנות טובה לבשל ולהכין מטעמים חדשים מידי יום וליצור תבשילים שיאפיינו את משפחתנו וילוו אותנו.

אם לומר את האמת, בישול אף פעם לא דיבר אלי עד לפני כחודש.. כשנפל האסימון כמה אוכל טעים וחם מלכד, וכמה הוא תורם לאווירה בבית.
כמה נעים לשבת בצהריים יחד וליהנות מאוכל חם ומזין כשבחוץ סוער.


הנה חלק קטנטן מהמאכלים שהכנתי.

שווארמה "בריאה" עם חומוס ללא חומרים משמרים.




פלפל ממולא  שנחל הצלחה ענקית! את המתכון ניתן למצוא בקישור הזה


פאי תפוחים ושזיפים בקינמון (מעדן!)




קיש פטריות - את המתכון ניתן למצוא בקישור הזה


ברוסקטה פלפלים, חצילים ובולגרית - את המתכון ניתן למצוא בקישור הזה




קוסקוס עם מרק ירקות - את המתכון ניתן למצוא בקישור הזה


סלט ירקות, סלט סלק אדום, ביצה מקושקשת עם גבינה צהובה ושקדים.


פיצה ביתית, גבינות, סלט וירקות מוקפצים. 




הוסף רשומת תגובה